Zaštita osobnih podataka

- Nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke ni na koji način.
- Nikad nećemo prosljeđivati vaš kontakt i osobne podatke trećoj strani, osim ako to zakon ne nalaže.
- Nikada vam nećemo slati poruke e-pošte za koje se niste prijavili.
- Bilo kada možete otkazati pretplatu na bilo koju od naših e-poruka.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podaci su informacije koje vas identificiraju: vaše ime, prezime, elektronska ili fizička adresa. Naša internetska stranica ne prikuplja vaše osobne podatke osim kada nam vi to omogućite, odnosno pri narudžbi proizvoda, slanju upita ili pri pretplati na naš newsletter.

Svi vaši podaci se čuvaju tijekom naše poslovne suradnje, odnosno potencijalne poslovne suradnje.

Korištenje osobnih podataka u svrhu oglašavanja

Ukoliko ste izričito pristali na korištenje vaših osobnih podataka u svrhu oglašavanja i u marketinške svrhe, pohraniti ćemo i koristiti vaše podatke u te svrhe, npr. za slanje novosti, promocija, obavijesti o ažuriranjima itd. Koristiti ćemo informacije koje ste nam dali kako bismo poboljšali učinkovitost naših usluga oglašavanja i marketinških usluga.

Povlačenje suglasnosti

Možete povući suglasnost za nastavak korištenja vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično. Kada primimo vaše povlačenje suglasnosti, izbrisati ćemo vaše podatke u roku od 30 dan. Pošaljite svoju suglasnost za povlačenje na jedan od sljedećih načina:

E-mail: zeljko@jezerinac-htz.hr

ili poštom na adresu:
JEZERINAC,
VL. ŽELJKO JEZERINAC
Adresa: HRNETIĆ 22,
47000 Karlovac

Pravo na informacije o pohranjivanju vaših podataka

Na vaš zahtjev, koji ste nam dali na gore navedene adrese, obavijestiti ćemo vas o tome koje od vaših osobnih podataka držimo i u koje svrhe.

Linkovi na druge web stranice

Naša internetska stranica može sadržavati linkove na druge web stranice za koje se ne odnosi ova Izjava o zaštiti osobnih podataka. Kada napustite našu web-lokaciju, trebali biste pročitati izjave o zaštiti osobnih podataka stranice koju posjećujete.

Kao korisnik

Slažem se sa uporabom svojih osobnih podataka i potvrđujem da sam upoznat s općim uvjetima poslovanja te ih razumijem i prihvaćam.

ODJEĆA I KAPE ZA LOVCE

Ponosni smo na liniju odjeće za lov koja je napravljena od najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Bez obzira na vremenske uvjete i prilike u prirodi u odjeći za lov Jezerinac osjećat ćete se i više nego udobno.

Naše kape za lovce se odlikuju iznimnom otpornošću na sve vremenske uvjete, a njihova visoka vidljivost će Vam pružiti dodatnu sigurnost u svakom trenutku.

više

REFERENCE

Obrt Jezerinac s velikim brojem referenci potvrđuje kvalitetu roba i usluga te nam se s razlogom naši kupci ponovo vraćaju.


Zainteresirani ste?
Obratite nam se s povjerenjem!
šaljite upit