O nama

Obrt Jezerinac posluje od 2001. godine pod motom „Profesionalno za profesionalce“. Cilj nam je da se kupci naših proizvoda osjećaju sigurno i udobno pri obavljanju radnih zadataka te da su u svakom trenutku zaštićeni od „glave do pete“, a sve prema Zakonu o zaštiti na radu.

Iz našeg asortimana izdvajamo:

te cijeli niz drugih proizvoda koje smo spremni proizvesti na Vaš zahtjev pri tome zadovoljavajući najviše standarde kvalitete. U ponudi imamo i komplet HTZ opremu (osobna zaštitna oprema).

Ako želite da Vaši djelatnici budu efikasni i zaštićeni prilikom obavljanja svojih zadataka, odjenite ih u radnu odjeću s konfekcijskim brojevima od 46-64. Također nudimo i uslugu šivanja radne odjeće po mjeri na zadovoljstvo brojnih kupaca.

ODJEĆA I KAPE ZA LOVCE

Ponosni smo na liniju odjeće za lov koja je napravljena od najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Bez obzira na vremenske uvjete i prilike u prirodi u odjeći za lov Jezerinac osjećat ćete se i više nego udobno.

Naše kape za lovce se odlikuju iznimnom otpornošću na sve vremenske uvjete, a njihova visoka vidljivost će Vam pružiti dodatnu sigurnost u svakom trenutku.

više

REFERENCE

Obrt Jezerinac s velikim brojem referenci potvrđuje kvalitetu roba i usluga te nam se s razlogom naši kupci ponovo vraćaju.


Zainteresirani ste?
Obratite nam se s povjerenjem!
šaljite upit