Proizvodi

Proizvodimo kvalitetnu radnu odjeću s ciljem da korisniku pruži maksimalnu zaštitu i udobnost, bilo da je koristi u zatvorenom ili na otvorenom prostoru u svim vremenskim uvjetima. Posebno smo ponosni na našu liniju odjeće za lov te izborom kapa i šešira koje nudimo u bojama po Vašem izboru.

Posebnu pozornost prilikom izrade obraćamo na čvrstoću šavova te jamčimo najbolji omjer cijene i kvalitete. Ukoliko se odlučite za naše proizvode dostavljamo uzorke kako bi se uvjerili u kvalitetu naručene robe. Također nudimo i uslugu aplikacije logotipa štikanjem ili sitotiskom.

ODJEĆA I KAPE ZA LOVCE

Ponosni smo na liniju odjeće za lov koja je napravljena od najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Bez obzira na vremenske uvjete i prilike u prirodi u odjeći za lov Jezerinac osjećat ćete se i više nego udobno.

Naše kape za lovce se odlikuju iznimnom otpornošću na sve vremenske uvjete, a njihova visoka vidljivost će Vam pružiti dodatnu sigurnost u svakom trenutku.

više

REFERENCE

Obrt Jezerinac s velikim brojem referenci potvrđuje kvalitetu roba i usluga te nam se s razlogom naši kupci ponovo vraćaju.


Zainteresirani ste?
Obratite nam se s povjerenjem!
šaljite upit